Presentat el programa de la Festa Major

by | jul. 20, 2017 | Al Dia

Els Amics de les Arts, en un concert a La Faràndula l’any 2014. | David B.

 

 

Presentat el cartell, les pregoneres i el programa de la Festa Major de Sabadell 2017. El concert més destacable serà el dels Amics de les Arts, grup capital en l’escena musical catalana, que actuaran dissabte 2 de setembre a l’Eix Macià. El mateix dia ho faran Chambao, The Wild Goats i Ovella Xao. Les ‘noies d’or’ del CN Sabadell, pregoneres.

 

 

  • Els Amics de les Arts i Chambao, concerts estrella a l’Eix Macià, dissabte 2 de setembre.

  • Les jugadores de l’equip femení de waterpolo del CN Sabadell faran el pregó.

 

 

La Festa Major començarà com és habitual el primer divendres de setembre, aquest any, divendres 1 de setembre. A diferència dels darrers anys, ja s’ha donat a conèixer qui farà el pregó: seran les integrants de l’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell, les ‘noies d’or’, que la temporada passada van guanyar totes les competicions a excepció de l’Eurolliga. Les waterpolistes porten més d’un lustre liderant la seva modalitat esportiva a Europa. La companyia Atempo farà l’espectacle inaugural, amb corda voladora i música en directe.

 

 

 

Concerts

 

En quant a la música, divendres hi haurà soul a la plaça Doctor Robert amb Nora Norman i una nit electrònica a l’Eix Macià, que repetirà com escenari gran, amb LokitoLopongoLes Sueques i Dj The Zombie Kids. Oest Trip i Beatboys tocaran a l’Estruch. A la cèntrica Plaça Vallès actuaran els grups de la Coordinadora de Músics de Sabadell.

 

 

Dissabte serà el plat fort musical a l’Eix Macià, presentada pel consistori com ‘La nit de concerts per a tothom’ amb Els amics de les Arts (21 hores), seguits de Chambao i els sabadellencs The Wild Goats Ovella Xao. A doctor Robert dissabte torn per a la Banda de Música i per a Demetrios i Santo Machango a l’Estruch.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: