Els Amics de les Arts, en un concert a La Faràndula l’any 2014. | David B.

 

 

Presentat el cartell, les pregoneres i el programa de la Festa Major de Sabadell 2017. El concert més destacable serà el dels Amics de les Arts, grup capital en l’escena musical catalana, que actuaran dissabte 2 de setembre a l’Eix Macià. El mateix dia ho faran Chambao, The Wild Goats i Ovella Xao. Les ‘noies d’or’ del CN Sabadell, pregoneres.

 

 

  • Els Amics de les Arts i Chambao, concerts estrella a l’Eix Macià, dissabte 2 de setembre.

  • Les jugadores de l’equip femení de waterpolo del CN Sabadell faran el pregó.

 

 

La Festa Major començarà com és habitual el primer divendres de setembre, aquest any, divendres 1 de setembre. A diferència dels darrers anys, ja s’ha donat a conèixer qui farà el pregó: seran les integrants de l’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell, les ‘noies d’or’, que la temporada passada van guanyar totes les competicions a excepció de l’Eurolliga. Les waterpolistes porten més d’un lustre liderant la seva modalitat esportiva a Europa. La companyia Atempo farà l’espectacle inaugural, amb corda voladora i música en directe.

 

 

 

Concerts

 

En quant a la música, divendres hi haurà soul a la plaça Doctor Robert amb Nora Norman i una nit electrònica a l’Eix Macià, que repetirà com escenari gran, amb LokitoLopongoLes Sueques i Dj The Zombie Kids. Oest Trip i Beatboys tocaran a l’Estruch. A la cèntrica Plaça Vallès actuaran els grups de la Coordinadora de Músics de Sabadell.

 

 

Dissabte serà el plat fort musical a l’Eix Macià, presentada pel consistori com ‘La nit de concerts per a tothom’ amb Els amics de les Arts (21 hores), seguits de Chambao i els sabadellencs The Wild Goats Ovella Xao. A doctor Robert dissabte torn per a la Banda de Música i per a Demetrios i Santo Machango a l’Estruch.