Surten les bases del 7è Concurs de pintura de la Casa d’Andalusia

by | jul. 20, 2017 | Cerdanyola

Ja és la setena edició del concurs organitzat per la Casa de Andalucia de Cerdanyola | Casa de Andalucia
 

 

 

 

La Casa d'Andalusia de Cerdanyola ja ha fet públiques les bases pel 7è concurs de pintura “El Arte Flamenco, sus formas de expresión”. Els concursants, professionals o aficionats, podran enviar les seves obres per missatgeria o presentar-les físicament, entre el 12 i el 30 de setembre. Només es podrà presentar una obra i haurà de ser inèdita.

  

 

El jurat estarà format per persones de prestigi en el camp de la pintura, arts plàstiques i de l'art flamenc. El guanyador del primer premi s'emportarà 1.500 € i els participants tindran l'oportunitat de vendre els seus quadres, si algú els hi ho sol·licita.

 

  

Les obres seran exposades a la Sala d'Exposicions de la Casa d'Andalusia de Cerdanyola (X), des de les 20.30 h del dia 7 fins al dia 30 del mes d'octubre. La decisió del jurat i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 7 d'octubre dins del marc de les 29es Jornades Culturals Flamenques de Cerdanyola. L'acta dels guanyadors del concurs serà penjada a la pàgina web de l'entitat, pel coneixement general dels interessats.

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: