Ja és la setena edició del concurs organitzat per la Casa de Andalucia de Cerdanyola | Casa de Andalucia
 

 

 

 

La Casa d'Andalusia de Cerdanyola ja ha fet públiques les bases pel 7è concurs de pintura “El Arte Flamenco, sus formas de expresión”. Els concursants, professionals o aficionats, podran enviar les seves obres per missatgeria o presentar-les físicament, entre el 12 i el 30 de setembre. Només es podrà presentar una obra i haurà de ser inèdita.

  

 

El jurat estarà format per persones de prestigi en el camp de la pintura, arts plàstiques i de l'art flamenc. El guanyador del primer premi s'emportarà 1.500 € i els participants tindran l'oportunitat de vendre els seus quadres, si algú els hi ho sol·licita.

 

  

Les obres seran exposades a la Sala d'Exposicions de la Casa d'Andalusia de Cerdanyola (X), des de les 20.30 h del dia 7 fins al dia 30 del mes d'octubre. La decisió del jurat i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 7 d'octubre dins del marc de les 29es Jornades Culturals Flamenques de Cerdanyola. L'acta dels guanyadors del concurs serà penjada a la pàgina web de l'entitat, pel coneixement general dels interessats.