Un milió i mig d’euros per evitar el malbaratament alimentari al Vallès

by | jul. 20, 2017 | Al Dia

Es vol reduir el malbaratament d'aliments al Vallés Occidental | Consorci de Residus del Vallès Occidental

 

 

 

L'Agència de Residus del Govern de Catalunya ha convidat al Consorci de Resdius del Vallés Occidental a participar en el pla estratègic del projecte europeu “Ecowaste 4 Food“, per a la prevenció del malbaratament de menjar. Es tracta del projecte “Ecowaste 4 Food”, que reuneix set autoritats locals i regionals de set països d'arreu d'Europa.

  

 

El projecte pretén ajudar els socis a respondre millor davant la gestió dels residus per tal de reduir-los mitjançant l'ecoinnovació, que defèn un desenvolupament sostenible. És una estratègia territorial que vol garantir l'accés als aliments nutritius a tota la població.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: