Intents de negociació a la casa | J. Tardós

 

 

 

El matí d'aquest 21 de juliol 3 furgons antiavalots, 10 mossos d'esquadra i 2 cotxes patrulla de la policia local de Cerdanyola s'han presentat a la casa del carrer pin i soler número 66.

 

L'objectiu, desallotjar un home que ocupava l'esmentada casa des de fa dos anys. Aquesta ha estat la cinquena vegada que les dotacions ho intentaven, ja que les altres 4 vegades l'home ho havia impedit bloquejant l'accés al domicili amb el seu cotxe.

 

Malgrat els diferents intents de negociació l'home s'ha resistit a abandonar la casa i la jutgessa n'ha ordenat l'entrada per la força i la seva posterior detenció.

 

L'ambient ha estat de tensió degut als 10 gossos que vivien amb ell i a la presència de la seva família, qui s'ha desplaçat als llocs dels fets i s'ha enfrontat a la policia.

 

Finalment la grua ha retirat el cotxe que ocupava la porta d'accés i la policia n'ha practicat la detenció sense violència. Com a mesura de prevenció s'ha canviat el pany de totes les portes i s'ha instal·lat una alarma al domicili per evitar que ningú hi torni a entrar. Tot i que els veïns asseguren que no era conflictiu, l'home havia estat vivint sol a la casa amb la llum i l'aigua punxada il·legalment.