El Liceu a la fresca aterra a Cerdanyola aquest divendres

by | jul. 21, 2017 | Cerdanyola

Liceu a la fresca arriba per primera vegada a Rubí amb la retransmissió de Il Trovatore, de Giusseppe Verdi | Liceubarcelona.cat

 

 

 

L’Òpera Il Trovatore, de Giusseppe Verdi, que es representa aquest divendres al Gran Teatre del Liceu, es podrà seguir des dels jardins de l’Ateneu a partir de les 22 h del mateix divendres. La projecció forma part del projecte Liceu a la Fresca que fomenta la cultura operística a més d’un centenar de poblacions i que, per primera vegada, es podrà veure a Cerdanyola, a la plaça Grau i Altayó, a partir de les 22 hores.

 

 

D’aquesta manera, la ciutat incorpora una nova proposta cultural i amplia l’oferta en un àmbit que fins ara no cobria. 

 

 

El muntatge compta amb la direcció escenogràfica de Joan Antoni Rechi i direcció musical de Daniele Callegari. La proposta escènica està inspirada en la sèrie de gravats Los desastres de la guerra, de Francisco de Goya. La sessió serà d’accés  lliure amb aforament limitat i disposarà de servei de crispetes.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: