El Liceu a la fresca aterra a Cerdanyola aquest divendres

by | jul. 21, 2017 | Cerdanyola

Liceu a la fresca arriba per primera vegada a Rubí amb la retransmissió de Il Trovatore, de Giusseppe Verdi | Liceubarcelona.cat

 

 

 

L’Òpera Il Trovatore, de Giusseppe Verdi, que es representa aquest divendres al Gran Teatre del Liceu, es podrà seguir des dels jardins de l’Ateneu a partir de les 22 h del mateix divendres. La projecció forma part del projecte Liceu a la Fresca que fomenta la cultura operística a més d’un centenar de poblacions i que, per primera vegada, es podrà veure a Cerdanyola, a la plaça Grau i Altayó, a partir de les 22 hores.

 

 

D’aquesta manera, la ciutat incorpora una nova proposta cultural i amplia l’oferta en un àmbit que fins ara no cobria. 

 

 

El muntatge compta amb la direcció escenogràfica de Joan Antoni Rechi i direcció musical de Daniele Callegari. La proposta escènica està inspirada en la sèrie de gravats Los desastres de la guerra, de Francisco de Goya. La sessió serà d’accés  lliure amb aforament limitat i disposarà de servei de crispetes.

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: