Liceu a la fresca arriba per primera vegada a Rubí amb la retransmissió de Il Trovatore, de Giusseppe Verdi | Liceubarcelona.cat

 

 

 

L’Òpera Il Trovatore, de Giusseppe Verdi, que es representa aquest divendres al Gran Teatre del Liceu, es podrà seguir des dels jardins de l’Ateneu a partir de les 22 h del mateix divendres. La projecció forma part del projecte Liceu a la Fresca que fomenta la cultura operística a més d’un centenar de poblacions i que, per primera vegada, es podrà veure a Cerdanyola, a la plaça Grau i Altayó, a partir de les 22 hores.

 

 

D’aquesta manera, la ciutat incorpora una nova proposta cultural i amplia l’oferta en un àmbit que fins ara no cobria. 

 

 

El muntatge compta amb la direcció escenogràfica de Joan Antoni Rechi i direcció musical de Daniele Callegari. La proposta escènica està inspirada en la sèrie de gravats Los desastres de la guerra, de Francisco de Goya. La sessió serà d’accés  lliure amb aforament limitat i disposarà de servei de crispetes.