La Generalitat distingeix sis alumnes de Bellaterra i Cerdanyola amb un excel·lent a la selectivitat

by | jul. 21, 2017 | Al Dia

Foto de grup dels estudiants amb les autoritats. | Jordi Bedmar

 

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va lliurar ahir les distincions a les 412 persones que van aconseguir un excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del mes de juny passat. Entre tots ells hi ha sis estudiants cerdanyolencs.

 

 

 

El cap del Govern va felicitar els estudiants guardonats i els va agrair el seu talent i compromís. “Volem ser líders de la quarta revolució industrial i en tenim la matèria primera”, perquè “comptem amb el teixit, els centres de recerca, les universitats, i la manera de créixer i de fer-ho bé és amb aquesta suma d’interessos”, va afirmar. Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, va destacar l’excel·lència dels estudiants guardonats. “Catalunya no té grans recursos naturals, però té la seva gent, que té molt de talent”, va dir.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: