Foto de grup dels estudiants amb les autoritats. | Jordi Bedmar

 

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va lliurar ahir les distincions a les 412 persones que van aconseguir un excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del mes de juny passat. Entre tots ells hi ha sis estudiants cerdanyolencs.

 

 

 

El cap del Govern va felicitar els estudiants guardonats i els va agrair el seu talent i compromís. “Volem ser líders de la quarta revolució industrial i en tenim la matèria primera”, perquè “comptem amb el teixit, els centres de recerca, les universitats, i la manera de créixer i de fer-ho bé és amb aquesta suma d’interessos”, va afirmar. Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, va destacar l’excel·lència dels estudiants guardonats. “Catalunya no té grans recursos naturals, però té la seva gent, que té molt de talent”, va dir.