Localitzat l’home de 72 anys desaparegut dijous

by | jul. 21, 2017 | Cerdanyola

Dispositiu de recerca de l'home que havia desaparegut a Sant Cugat | Cedida

 

 

 

Trobat sa i estalvi l'home de 72 anys que es trobava desaparegut des d'aquest dijous, dia 20 de juliol, a Sant Cugat. Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers i Protecció Civil havien engegat un dispositiu de recerca aquest divendres al matí, dia 21 de juliol, per localitzar l'home, que s'havia perdut a l'entorn de la residència Cugat Natura.

 

 

 

Al voltant de les 8.30 h, s'ha localitzat l'home, trobat sa i estalvi en un carrer a 500 metres de la residència, situada al carrer de Chopin, a tocar del golf de Sant Cugat.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: