Logotip de la manifestació de la Diada | ANC

 

 

 

Un any més l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja prepara la manifestació independentista de la Diada. La mobilització d’enguany tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona, però s’estendrà fins al carrer de Casanova pel Sud, els Jardinets de Gràcia per l’oest, el Passeig de Sant Joan pel nord i la Plaça de Catalunya per l’est. Els quatre braços es divideixen en 48 trams i cada tram correspon a una comarca.

 

 

 

Els bellaterrencs que hi vulguin assistir hauran d’apuntar-se als trams 110, 111 o 112, que són els que corresponen al Vallès Occidental. Aquests trams corresponen a la part més alta del  passeig de Gràcia que talla amb l’avinguda Diagonal, i als primers metres del carrer Gran de Gràcia.

 

 

 

L’ANC convocarà tothom a les 16h al seu tram i a les 17h es desplegaran 4 grans pancartes als extrems dels eixos (Casanova, Jardinets, Passeig de Sant Joan, Ronda Sant Pere). A plaça Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània. A les 17.14, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta fluorescent dissenyada per l’ocasió. Quan s’hagi acabat l’acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.