Avís de Risc de perill per intensitat de pluja i per vent

by | jul. 24, 2017 | Al Dia

 

 

 

 

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) avisa que s'ha publicat un Avís per Intensitat de pluja i un per vent. Les precipitacions poden ser intenses de matinada al Tarragonès, Baix Penedès, Garrag, Baix Llobregat i Barcelonès, fins a les sis . Els risa és d'1 en una escala de sis. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta. Es poden recollir fins a 20 litres d'aigua per metre quadrat en només mitja hora fins a les sis de la tarda.  Les ratxes fortes de vent es concentraran a l'Alt Empordà, de matinada

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: