La data de l'1 d'octubre s'acosta inexorablement i els partidaris de celebrar el referèndum estan passant un estiu atípic per poder garantir-lo. A Cerdanyola, entitats i partits independentistes han organitzat una presentació de la llei del referèndum per aquest dimarts 25. Per explicar-ne els detalls han convidat els diputats de Junts pel Sí Germà Bel i Marc Sanglas, a més del militant de Súmate Paco Martínez, que farà una introducció.

 

 

L’acte serà a la sala 6 de l’Ateneu i començarà a les vuit del vespre. Està inspirat en la presentació de la llei que el govern i els 61 diputats de Junts pel Sí van fer el 4 de juliol al Teatre Nacional de Catalunya. Llavors es va remarcar que la jornada electoral serà gairebé idèntica a les votacions habituals, en els mateixos col·legis electorals i amb el mateix cens.

 

 

Aquell mateix dia es va posar en marxa el web Garanties.cat on s’explica detalladament quines garanties tindrà el referèndum. També es va anunciar una gira per explicar la llei pels municipis catalans tal com es farà dimarts a Cerdanyola.

 

 

 

 

L’ANC no s’atura

 

A banda de l’acte, l’Assemblea Nacional Catalana muntarà parades informatives a la plaça Abat Oliba de 19 a 21h dilluns, dimecres i dijous. Els ciutadans podran resoldre els seus dubtes sobre el procés d’independència, comprar la nova samarreta de la Diada i reservar plaça als autocars que l’organització prepara per l’11 de setembre.