Viaducte sobre l’A2 que forma part de la connexió d’aquestes dues vies | Aleix Mateu

 

 

 

La Generalitat i els ajuntaments d'una desena de municipis de les comarques barcelonines del Baix Llobregat i del Vallès Occidental han reclamat en un manifest conjunt dirigit al Ministeri de Foment que es reprenguin les obres de construcció de l'enllaç entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Andreu de la Barca i de Castellbisbal. Alcaldes i representants dels ajuntaments de Molins de Rei, Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Martorell, Pallejà, el Papiol, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Terrassa i Sant Cugat del Vallès s'han reunit aquest dilluns a Molins de Rei amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que ha donat suport a la iniciativa dels municipis.

 

 

El manifest conjunt té com a objectiu “pressionar Foment perquè agiliti al màxim l'aprovació del projecte modificat que permeti reiniciar les obres”, ha afirmat l'alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, durant la roda de premsa posterior a la signatura del manifest. Els alcaldes i el conseller també reclamen una entrevista amb el delegat del Govern a Catalunya i conviden el ministre de Foment a visitar les obres de l'enllaç, paralitzades des del 2016 per modificar el projecte amb la finalitat de garantir la fluïdesa del trànsit en la nova carretera.