Generalitat i municipis demanen reemprendre les obres de l’enllaç AP-7-A-2

by | jul. 24, 2017 | Al Dia

Viaducte sobre l’A2 que forma part de la connexió d’aquestes dues vies | Aleix Mateu

 

 

 

La Generalitat i els ajuntaments d'una desena de municipis de les comarques barcelonines del Baix Llobregat i del Vallès Occidental han reclamat en un manifest conjunt dirigit al Ministeri de Foment que es reprenguin les obres de construcció de l'enllaç entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Andreu de la Barca i de Castellbisbal. Alcaldes i representants dels ajuntaments de Molins de Rei, Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Martorell, Pallejà, el Papiol, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Terrassa i Sant Cugat del Vallès s'han reunit aquest dilluns a Molins de Rei amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que ha donat suport a la iniciativa dels municipis.

 

 

El manifest conjunt té com a objectiu “pressionar Foment perquè agiliti al màxim l'aprovació del projecte modificat que permeti reiniciar les obres”, ha afirmat l'alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, durant la roda de premsa posterior a la signatura del manifest. Els alcaldes i el conseller també reclamen una entrevista amb el delegat del Govern a Catalunya i conviden el ministre de Foment a visitar les obres de l'enllaç, paralitzades des del 2016 per modificar el projecte amb la finalitat de garantir la fluïdesa del trànsit en la nova carretera.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: