El CB Cerdanyola torna a agafar plaça a Lliga EBA

by | jul. 25, 2017 | Esports

Les renúncies d’equips balears han facilitat la seva inclusió | Cerdanyola.info

 

 

 

El CB Cerdanyola tornarà a jugar a la Lliga EBA la pròxima temporada, després de les renúncia d’equips balears a jugar a la mateixa categoria. Segons informa el mitjà municipal cerdanyola.info, tot i perdre la seva plaça al final de la passada lliga, els d’Agustí Forné tornaran a militar a Lliga EBA i ho faran a la Conferència C de la seva categoria.

 

 

 

25 equips catalans de bàsquet

 

La Conferència C quedarà formada per 25 equips catalans,  Quart, Collblanc Torrassa, Pardinyes de Lleida, Andorra B, Mollet, Sants, UF Mataró, Boet Mataró, Sant Josep de Badalona, Cornellà, Barberà, Masnou, Arenys, UB Sant Adrià, Castelldefels, CB Tarragona, Igualada, Bàsquet Girona, Valls, Castellbisbal, CB Cerdanyola, Roser, Vic i Basquet Cantaires de Tortosa; dos balears, Palma B i Menorca i  un equip d’Aragó, Olivar. De moment no s’ha dut a terme la composició dels grups ni s’ha fet el calendari.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: