El Cerdanyola rep el Lleida Esportiu, de 2a Divisió A, en la Copa Catalunya Absoluta de futbol

by | jul. 25, 2017 | Esports

 

 

El primer equip del Cerdanyola del Vallès FC afronta aquest diumenge, 30 de juliol, al Camp Municipal de Futbol Les Fontetes, un partit molt atractiu davant un equip de la Segona Divisió A, el Lleida Esportiu. Aquest enfrontament, que començarà a les 19.30 hores, correspon a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta de futbol.

 

 

El Cerdanyola, que ja ha iniciat la pretemporada, jugarà, per primera vegada, el Torneig Històrics del Futbol Català, que enguany arriba a la 32a edició i que es disputarà entre el 31 de juliol i el 6 d'agost. El conjunt verd-i-blanc jugarà la primera fase de la competició, en format de triangular, el dimarts 1 d'agost, contra el CE Júpiter i l'EC Granollers.

 

 

D'altra banda, el Cerdanyola del Vallès FC presenta el seu projecte esportiu 2017-2018 aquest dijous, 27 de juliol, a les 19.30 hores, al Museu d'Art de Cerdanyola.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: