Va celebrar el 2n Open Internacional de Petanca el 22 de juliol | Club Petanca Atlético Serraparera
 

 

 

El Club de Petanca Cerdanyola Atlètic Serraparera va repartir fins a 8 premis durant el 2n Open Internacional Masculí de Petanca 2017, el 22 de juliol. El torneig va ser a les pistes de petanca de Montflorit, amb gran èxit, participació, premis i un bon ambient d’afeccionats i professionals de la petanca procedents de Còrsega, el País Basc, Andorra i Catalunya.

 

 

La competició va durar 12 hores i es va fer durant la nit, de 20 h a 08 h. Els guanyadors del premi general van ser Raul Elipe, Juan Negro i Pepe Crono, en equip mixte, és a dir, com a representants de diferents clubs. També va endur-se premi general el CP Unión Ca n’Anglada. Els premiats amb el premi de consolació van ser Chirry, en equip mixte, el Club de Petanca Montmeló, el Club de Petanca Cerdanyola B, i el Club Petanca Casc Antic Montgat. Tots els equips guanyadors van tenir una puntuació molt ajustada en les diferents rondes.