Com ja és tradició, els àpats aglutinen als veïns del barri. | AAVV Montflorit

 

 

 

Mira totes les fotografies de la Festa

 

El barri de Montflorit va celebrar la seva Festa Major el passat 21, 22 i 23 de juliol. Tal com va declarar el president de l’Associació de Veïns i Amics de Montflorit, Miguel García, “en general va anar molt bé, va venir molta gent i fins i tot el campionat de ping-pong es va haver d’allargar fins a les dues del migdia per la participació que anava creixent”.

 

 

Els jocs amb aigua i el tobogan aquàtic de 70 metres instal·lat al carrer d’Àngel Guimerà va ser l’activitat estrella. A més, l’accés a la piscina va ser gratuït durant tot el cap de setmana, com ja es tradició, des que l’associació de veïns era qui dinamitzava la piscina antigament. Després de remullar-se i jugar amb el tobogan aquàtic, diumenge també es es van fer les tradicionals havaneres. Segons García “un moment molt entranyable i que ja fa molts anys que fem i ens agradaria mantenir”