Montflorit manté la seva tradició de Festa Major

by | jul. 25, 2017 | Cerdanyola

Com ja és tradició, els àpats aglutinen als veïns del barri. | AAVV Montflorit

 

 

 

Mira totes les fotografies de la Festa

 

El barri de Montflorit va celebrar la seva Festa Major el passat 21, 22 i 23 de juliol. Tal com va declarar el president de l’Associació de Veïns i Amics de Montflorit, Miguel García, “en general va anar molt bé, va venir molta gent i fins i tot el campionat de ping-pong es va haver d’allargar fins a les dues del migdia per la participació que anava creixent”.

 

 

Els jocs amb aigua i el tobogan aquàtic de 70 metres instal·lat al carrer d’Àngel Guimerà va ser l’activitat estrella. A més, l’accés a la piscina va ser gratuït durant tot el cap de setmana, com ja es tradició, des que l’associació de veïns era qui dinamitzava la piscina antigament. Després de remullar-se i jugar amb el tobogan aquàtic, diumenge també es es van fer les tradicionals havaneres. Segons García “un moment molt entranyable i que ja fa molts anys que fem i ens agradaria mantenir”

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: