Triple participació del CP Cerdanyola al Campionat de Catalunya de patinatge artístic

by | jul. 25, 2017 | Cerdanyola

Les 3 patinadores participants del CP Cerdanyola | Cedida

 

 

 

El Club de Patinatge Cerdanyola tenia tres representants al recent campionat de Catalunya aleví i infantil que es va celebrar a la Seu d’Urgell (Lleida). A categoria aleví la jove promesa Àfrica Valiente, tot i remuntar el segon dia i fer un bon disc llarg, no es va poder classificar per al campionat d’Espanya i va ser 14a d’un total de 24 participants, on va guanyar la patinadora del CP Mataró Marina Trigo. Tot i això, aquest és un molt bon resultat donat que és el primer any de competició per a l’Àfrica i de ben segur que tornarà l’any vinent encara amb més energia.

 

 

A categoria Infantil, la Judith Martin va acabar 12a i la Clàudia López 21a. Uns bons resultats segons l’entrenador Alfred Alsinet perquè el nivell era molt alt i classificar-se per al campionat d’Espanya era tot un repte. El Club ja ha anunciat que l’any que ve ho tornarien a provar i que lluitaran aferrissadament per les places que donen dret a disputar el campionat d’Espanya.

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: