Les 3 patinadores participants del CP Cerdanyola | Cedida

 

 

 

El Club de Patinatge Cerdanyola tenia tres representants al recent campionat de Catalunya aleví i infantil que es va celebrar a la Seu d’Urgell (Lleida). A categoria aleví la jove promesa Àfrica Valiente, tot i remuntar el segon dia i fer un bon disc llarg, no es va poder classificar per al campionat d’Espanya i va ser 14a d’un total de 24 participants, on va guanyar la patinadora del CP Mataró Marina Trigo. Tot i això, aquest és un molt bon resultat donat que és el primer any de competició per a l’Àfrica i de ben segur que tornarà l’any vinent encara amb més energia.

 

 

A categoria Infantil, la Judith Martin va acabar 12a i la Clàudia López 21a. Uns bons resultats segons l’entrenador Alfred Alsinet perquè el nivell era molt alt i classificar-se per al campionat d’Espanya era tot un repte. El Club ja ha anunciat que l’any que ve ho tornarien a provar i que lluitaran aferrissadament per les places que donen dret a disputar el campionat d’Espanya.