Alguns dels objectes intervinguts | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Cerdanyola van detenir el 17 de juliol un home de 19 anys, veí de Barberà del Vallès, com a presumpte autor de dotze robatoris amb força a la localitat. El noi, a qui li consten diversos antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el dia 20 de juliol i el jutge va decretar-ne l’ingrés a presó.

 

 

La investigació va començar a principis de juliol arran d’un robatori a una casa a quatre vents a Barberà del Vallès. El lladre va saltar una tanca perimetral i va escalar fins un balcó, des d’on va forçar la porta amb un tornavís. Amb els indicis recollits en aquest fet, els investigadors van identificar un home com a presumpte autor del robatori al qual, a més, li consten diverses detencions prèvies per fets similars.

 

 

Amb les dades del sospitós, els agents van comprovar que el 17 de juny, una patrulla de Mataró havia aturat l’home i li havia intervingut uns objectes, ja que no havia pogut explicar la seva procedència. En concret, l’home duia un telescopi i una càmera fotogràfica. Els investigadors van relacionar aquests objectes sostrets amb un altre robatori que s’havia produït a també Barberà del Vallès pocs dies després del primer.