Ingressa a presó un noi que va robar en dotze pisos de Barberà del Vallès

by | jul. 26, 2017 | Al Dia

Alguns dels objectes intervinguts | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Cerdanyola van detenir el 17 de juliol un home de 19 anys, veí de Barberà del Vallès, com a presumpte autor de dotze robatoris amb força a la localitat. El noi, a qui li consten diversos antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el dia 20 de juliol i el jutge va decretar-ne l’ingrés a presó.

 

 

La investigació va començar a principis de juliol arran d’un robatori a una casa a quatre vents a Barberà del Vallès. El lladre va saltar una tanca perimetral i va escalar fins un balcó, des d’on va forçar la porta amb un tornavís. Amb els indicis recollits en aquest fet, els investigadors van identificar un home com a presumpte autor del robatori al qual, a més, li consten diverses detencions prèvies per fets similars.

 

 

Amb les dades del sospitós, els agents van comprovar que el 17 de juny, una patrulla de Mataró havia aturat l’home i li havia intervingut uns objectes, ja que no havia pogut explicar la seva procedència. En concret, l’home duia un telescopi i una càmera fotogràfica. Els investigadors van relacionar aquests objectes sostrets amb un altre robatori que s’havia produït a també Barberà del Vallès pocs dies després del primer.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: