Un home desplega una estelada davant del Rei a Sant Cugat i demana poder votar

by | jul. 26, 2017 | Al Dia

Reclamació | Artur Ribera

 

 

 

Un home ha reivindicat el dret a votar dels catalans aquest dimarts, 25 de juliol, davant del rei d'Espanya a Sant Cugat. En un acte per commemorar els 30 anys del CAR Sant Cugat, un dels assistents s'ha aixecat, ha desplegat una estelada i ha mostrat un cartell on es podia llegir “Volem votar”. L'home ha reivindicat el dret a vot dels catalans just en el moment que el rei estava fent el seu parlament. 

 

 

 

En paral·lel, a fora de les instal·lacions del CAR abans de l'arribada de les autoritats, entre elles el President, Carles Puigdemont un grup de persones s'han manifestat contra la independència amb banderes d'Espanya.

 

 

'Volem votar' | Artur Ribera

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: