A l’esquerra, el cartell que ha estat retirat. A la dreta, el cartell que il·lustrarà el programa de la Festa Major | de Sabadell

 

 

 

 

El concurs del cartell té un premi de 600 euros per l’obra guanyadora i de 150 euros per a cada un dels dos accèssits. A més, l’obra guanyadora té un gran protagonisme, ja que és la portada del programa de la Festa Major que arriba a tots els domicilis i a la resta d’imatges que en fa l’Ajuntament al voltant de la festa gran.

 

 

Aquest any però, un cop presentat el cartell fa menys de 10 dies, cal canviar-lo. El motiu: l’autora de l’obra guanyadora, que es basava en un seguit de cadires amuntegades sobre un fons groc, no ha acreditat que disposi de la llicència del titular dels drets d’explotació per difondre la fotografia inclosa. Sent així, el jurat del concurs prefereix canviar el cartell de Festa Major, cap a l’elaborat per l’alumne de l’Escola IllaHéctor Casanova, qui sí té permisos per utilitzar la tipografia inclosa en la proposta, segons explica el consistori.

 

 

El jurat

 

El premi està convocat per l’empresa Transports Urbans Sabadell (TUS). El jurat està format per representants de l’Ajuntament, de la TUS, de l’Escola Illa, de l’Escola Superior de Disseny (ESDi), una dissenyadora i dues persones que han participat en el procés participatiu per repensar la festa a la ciutat.