Les obres a Can Xarau començaran a l'estiu i s'allargaran fins el gener de 2018 | Lali Álvarez

 

 

 

El ple municipal del mes de juliol va tenir l’esport, les bonificacions als vehicles ecològics i les modificacions de crèdit com a grans protagonistes. A més a més, es va aprovar l’establiment de les festes locals de Cerdanyola els dies 7 de maig i 12 de novembre de 2018 i l’elaboració d’un Pla Local de Drogues.

 

 

La proposta de modificació de crèdit per fer inversions als mercats municipals i per arreglar la coberta del pavelló del poliesportiu Can Xarau, entre d’altres, va aixecar un fort debat. El portaveu popular Manuel Buenaño va posar el focus en el calendari de les obres pel desamiantatge de la coberta de Can Xarau, advertint de les incomoditats que suposa haver de desplaçar-se per anar a jugar.

 

 

La regidora d’Esports Contxi Haro, per contra, va contestar que sí que s’havia negociat amb el Cerdanyola Club d’Hoquei i va avançar que les obres es faran entre el mes d’agost i el gener de 2018. També va explicar que s’està negociant el lloguer d’un pavelló reglamentari a La Garriga per l’equip d’Ok Lliga Femení i l’equip sènior masculí, fet que Manuel Buenaño va considerar un escàndol.