Amb l'objectiu de facilitar i agilitzar les compres entre els clients, Mercadona ha introduït un nou canvi. Amb la nova modificació, ara seran els caixers els que s'encarregaran de pesar els productesprovinents de la secció de fruita i de verdures i els pans al pes que s'elaboren a la fleca. La mesura també limitarà el frau que es pugui donar quan es fa el pesat.

 

 

  

Segons informa ValenciaPlaza, la incorporació de les noves caixes a la cadena valenciana, farà que el personal de la botiga sigui la que pesi els productes i posteriorment posarà el preu a la màquina registradora. Això farà que les balances que quedin a la secció de fruita i verdura únicament informin del pes. 

 

 

 

Amb aquest canvi Mercadona espera optimitzar el procés de compra, reduir els temps i que aquest sigui més ràpid, pràctic i còmode. Les noves caixes també estan dotades d'un visor perquè cada client observi el procés de compra i el preu de cada producte i la suma de la seva compra.