Troben mort el veí desaparegut de Cerdanyola

by | jul. 28, 2017 | Al Dia

Una entrada al Parc de Collserola des del barri de Canaletes | G. Maps

 

 

El dispositiu encarregat de la recerca de Rafael Bellido Dueñas ha trobat el seu cos sense vida vora de la riera de Sant Cugat, el divendres 28 de juliol al migdia. L'home, de 84 anys, havia sortit a passejar el dijous 27 de juliol al matí i la seva família n'havia denunciat la desaparició hores més tard.

 

 

Els fets van tenir lloc a la zona dels horts, pel camí que va des del final del passeig d'Horta cap al barri de Caneletes, a Collserola. De moment s'està a l'espera que l'autopsia determini les causes de la mort.

 

 

Des del al migdia de dijous, la Policia Local, mossos d'esquadra i bombers van activar un dispositiu de recerca concentrat a la zona on es va saber que el seu vehicle estava estacionat, davant la caseta d'informació del Parc de Collserola. 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: