Un accident obliga a tallar completament el carrer Mestre Nicolau

by | jul. 30, 2017 | Successos

 
 

 

 
 
 
 
Una contundent branca de pi s'ha trencat, aquest 30 de juliol, a l'alçada del carrer Mestre Nicolau número 6 de Bellaterra. La branca ha caigut sobre els cables d'una línia telefònica i ha provocat que el pal de formigó armat, que sostenia els cables, cedís.
 
 
La brigada de l'Ajuntament de Cerdanyola ha tallat i apartat la branca però caldrà que sigui l'empresa telefònica qui repari el pal que ha quedat envaint el carrer. Per precaució, el carrer ha estat tallat en les dues direccions.
 
 
 
 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: