El Cerdanyola del Vallès FC ha eliminat un històric del futbol català, el Lleida Esportiu | Lali Álvarez

 

 

 

El primer equip del Cerdanyola del Vallès FC s'ha classificat per jugar la segona ronda de la Copa Catalunya Absoluta de futbol després de derrotar el Lleida Esportiu, de 2a Divisió B, en la tanda de penals (3-2). El partit, que s'ha jugat aquest diumenge, 30 de juliol, al vespre, a Les Fontetes, ha finalitzat amb un empat a 1 gol.

 

 

En la primera meitat, el Lleida Esportiu, que milita una categoria per sobre del Cerdanyola del Vallès FC, de 3a Divisió, ha portat el pes d'un partit que, tot i jugar-se en pretemporada, s'ha jugat a un ritme de joc alt. Els locals han sortit molt forts, però a poc a poc els lleidatans s'han fet amb el control del xoc. En el minut 2, el davanter lleidatà Nierga ha aprofitat un error defensiu per superar el porter local Del Río, però el seu xut l'ha tret la defensa verd-i-blanca en una ocasió claríssima de gol. El Lleida Esportiu s'ha avançat en el minut 35 amb un gol de Jorge Félix, que ha controlat la pilota dins l'àrea i sense oposició ha fet el 0 a 1, en la quarta ocasió de gol dels visitants. En aquest primer temps, el Cerdanyola no ha fet cap xut entre els tres pals del Lleida Esportiu.

 

 

 

Reacció del Cerdanyola en el segon temps

 

En el segon període, ambdós equips han fet canvis tenint en compta que tot just ha començat la pretemporada. El Cerdanyola ha igualat les forces davant un Lleida que ha continuat generant ocasions de poc perill, però que ha perdut la direcció del partit. El jugador local Demba ha empatat el partit en el minut 8 després d'una jugada per banda que ha aixecat la pilota davant la sortida del porter visitant Diego per anotar l'empat a 1. Era la primera ocasió de gol dels cerdanyolencs en tot el partit. Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, Demba, de nou, ha fet una cursa explosiva a la contra, davant tres adversaris, però el seu xut, ja dins l'àrea, ha topat amb un defensa visitant.