La Biblioteca Central redueix horaris a l'estiu però no tanca | Lali Álvarez

 

 

La Biblioteca Central de Cerdanyola (BCC) es mantindrà oberta el mes d'agost i oferirà activitats per a tots els públics. Durant l'estiu obrirà els matins de dimecres i divendres de 10.00 a 14.00 h, i les tardes de dilluns a dijous de 15.30 a 20.30 h.

 

 

Una agència de viatges a la Biblioteca

 

 

De l'1 de juliol al 31 d'agost la Biblioteca Central es transformarà en la BCC Tours, una agència de viatges alternativa que t'oferirà les millors lectures i pel·lícules, aptes pels que marxin de vacances i pels que es quedin a casa. A la segona planta de la biblioteca es diposarà l'espai de viatges, un recorregut visual pels monuments d’interès turístic del món i un reportatge d’allò que pots fer durant aquest temps de lleure. A més, també podràs agafar en préstec pel·lícules de destinacions estiuenques i cd’s de música d’estils ben llunyans, així com altres documents de diferents punts del mapa.

 

 

 

Converteix la sala de Petits Lectors en un gran fons marí

 

El públic infantil també podrà gaudir de la Biblioteca amb el DECORem 2a. edició; aquesta activitat apta per a tota la família tindrà lloc de l'1 de juliol al 31 d'agost. Aquest any celebrarà els 25 anys del Peix irisat, personatge que ja és tot un clàssic dins del món de la il·lustració infantil. Per aquest motiu la Biblioteca voldrà convertir la sala de Petits Lectors en un gran fons marí; necessitaran ajuda de les famílies cerdanyolenques per omplir-la de peixos, cavallets, caragols i estrelles de mar, petxines i tot el que podeu imaginar.

 

 

 

Passaport apte per als més lectors

 

Per a viatjar d'una manera alternativa, la BCC oferirà als infants un passaport que podran anar omplint amb les seves lectures. L'activitat Un món d’aventures a les teves mans es farà de l'1 de juliol al 31 d'agost i entregarà aquests documents fins a acabar existències.

 

 

 

Fotografia el teu estiu i concursa

 

Aquest any la Biblioteca estrenarà concurs fotogràfic amb la primera edició del Concurs fotogràfic BCC “Mostra’ns el teu estiu” 

De l'1 juliol a l'11 setembre podràs enviar fins a un màxim de tres imatges per participant. El jurat comunicarà els premiats el 18 de setembre.

 

 

 

Resol el misteri amb la família

 

S'ha escrit un crim és una exposició en la qual, sota el símbol d'una lupa o bé d'una pistola, tothom qui s'hi apropa troba tot d'històries on es plantegen casos misteriosos, es coneixen detectius de tota mena, o bé es descobreixen els culpables o els innocents de cada cas. Del 21 de juliol a l'11 d'agost ves amb la família a resoldre els diferents misteris. Diuen que, quan s'escriu un crim, no sempre s'arriba a resoldre tot i que a vegades hi ha algun fil que s'escapa…