Kaenia II, una de les obres que vindran a Cerdanyola | Zush

 

 

 

La Diputació de Barcelona i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, MACBA, treballaran de manera conjunta per itinerar l’exposició “ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA” A diversos municipis de la demarcació de Barcelona, entre ells Cerdanyola del Vallès.

 

 

L’exposiciócurada per David Armengol, reuneix gairebé una trentena d’obres. El 14 de setembre iniciarà la seva itinerància a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, a Badalona. Al Museu d’Art de Cerdanyola, però, no hi arribarà fins al juny del 2018.

 

 

Durant tot l’estiu els cerdanyolencs podran gaudir de les obres d’Ignasi Aballí, Vito Acconci, Maja Bajevic, Marcel Broodthaers, Anne-Lise Coste, Esther Ferrer, Peter Friedl, Richard Hamilton, Emanuel Licha, Gordon Matta-Clark, Cildo Meireles, Younès Rahmoun, Tere Recarens, Àngels Ribé, Dieter Roth, Mireia Sallarès i Zush.