El comboi del metro de Panamà | FGC

 

 

 

Un comboi del Metro de Panamà (L1) iniciarà aquest mes d’agost, i durant un període de 8 setmanes, les circulacions de prova a la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Aquestes proves es realitzaran de nit, fora de l’horari del servei comercial i en compatibilitat amb els treballs habituals de manteniment de les instal·lacions.

 

 

Aquest tren, que es troba a les instal·lacions del Centre Operatiu de Rubí (COR), és un comboi de la sèrie Metròpolis, fabricat per Alstom Transport a la factoria de Santa Perpètua de Mogoda. Es tracta d’un tren tipus metro format per cinc cotxes. Dos cotxes motors amb cabina de conducció, dos cotxes motors intermedis i un cotxe remolc. La seva velocitat màxima és de 80 km/h i arriba a la xarxa d’FGC per fer les proves en línia de prestacions de marxa en tracció i frenat, sota diferents condicions de càrrega i també uns quants kilòmetres de rodatge de fiabilització.