Un comboi del Metro de Panamà circularà a la línia de FGC

by | ag. 1, 2017 | Al Dia

El comboi del metro de Panamà | FGC

 

 

 

Un comboi del Metro de Panamà (L1) iniciarà aquest mes d’agost, i durant un període de 8 setmanes, les circulacions de prova a la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Aquestes proves es realitzaran de nit, fora de l’horari del servei comercial i en compatibilitat amb els treballs habituals de manteniment de les instal·lacions.

 

 

Aquest tren, que es troba a les instal·lacions del Centre Operatiu de Rubí (COR), és un comboi de la sèrie Metròpolis, fabricat per Alstom Transport a la factoria de Santa Perpètua de Mogoda. Es tracta d’un tren tipus metro format per cinc cotxes. Dos cotxes motors amb cabina de conducció, dos cotxes motors intermedis i un cotxe remolc. La seva velocitat màxima és de 80 km/h i arriba a la xarxa d’FGC per fer les proves en línia de prestacions de marxa en tracció i frenat, sota diferents condicions de càrrega i també uns quants kilòmetres de rodatge de fiabilització.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: