El MAC ofereix una exposició a l'estiu | Lali Álvarez
 

 

 

Els Museus del municipi oferiran també a l'estiu exposicions, algunes fixes i altres temporals, per tal que els ciutadans puguin gaudir de la cultura també a l'agost.

 

 

Museu d'Art de Cerdanyola

Del juny al setembre el MAC ofereix l'exposició “Nude and Naked” d'Ismael Smith. Tal com el director del Museu, Txema Romero diu “l'abundant documentació fotogràfica que es conserva ens mostra Smith com una persona d'etern somriure, d'actitud alegre, irònic i esbojarrat. Però com el clown que amaga la tristor darrera d'un maquillatge clivellat, la seva vida va estar marcada per diversos fets dramàtics“. Tot això es podrà veure reflectit a la seva obra, disponible al MAC fins al setembre.

 

 

 

Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

Exposició permanent del Museu de Ca n'Oliver | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
 

 

Durant l'agost, el museu oferirà la seva exposició permanent “Cerdanyola, terra d'Ibers”. Ocupa una superfície de 290 m2 i està dividida en set grans àmbits temàtics a través dels quals es presenta la Cultura Ibèrica. Plafons retroil·luminats, audiovisuals, reconstruccions, interactius i més de 500 objectes arqueològics procedents dels jaciments de Cerdanyola es combinen per donar una visió en conjunt sobre el món ibèric.

  

  

Entre el 16 de juny i el 20 d'agost tindran l'exposició temporal “El Cel dels ibers i Paisatges nocturns de Collserola”. La sala d'exposicions temporals estarà dedicada a l'astronomia amb tot un seguit d'elements que permeten a grans i petits acostar-se al cel actual i del passat. Aquesta petita exposició, cedida pel Museu de Santa Coloma de Gramenet, és la segona vegada que visita el Museu de Ca n'Oliver.

  

  

Per complementar la mostra també es podrà veure “Paisatges nocturns de Collserola”, cedida pel Parc de Collserola, que convida a fer una volta per la serra quan s'amaga el sol, endinsant-se en els Paisatges nocturns de Collserola.