El govern rebutja aplicar mà dura contra els venedors ambulants

by | ag. 2, 2017 | Cerdanyola

Els venedors ambulants aprofiten els dies de mercat per vendre | Lali Álvarez

 

 

 

Arran de les inquietuds expressades pels comerciants en trobades anteriors, el 26 de juny es va celebrar una reunió amb les juntes dels mercadals de Fontetes i Serraparera, l'Ajuntament i agents de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local per tractar la presència de venedors ambulants en dia de mercat. A la trobada, els comerciants van expressar les seves queixes i l'Ajuntament i els cossos policials van explicar què fan per frenar-ho. Del que es va parlar se n'extreu un fet rellevant: el govern no perseguirà intensament els venedors ambulants com demanaven alguns comerciants.

 

 

“Penso que a Cerdanyola no hi ha ni més ni menys venedors ambulants que els que hi ha a qualsevol municipi”. Ho diu Contxi Haro, que ocupa tant la regidoria de Promoció Econòmica com la de Seguretat Ciutadana. Les mantes acostumen a estendre's els matins de divendres al costat dels mercadals, però no és habitual trobar-ne en altres vies de la ciutat. “És veritat que en alguns casos hi ha municipis que han arribat a no tenir venedors ambulants, però ha estat amb mètodes que nosaltres no seguirem. No promourem enfrontaments ni corredisses perquè no ens sembla just“, afirma la regidora.

 

 

Per la seva part, l’associació ‘Cerdanyola Comerç i Serveis’ també s’ha posicionat en contra de l’alta pressió policial com a solució. “El problema no es resol només amb vigilància policial, com hem vist en municipis on pateixen molt més aquest fenomen, sinó que cal que la ciutadania no hi compri”, afirma en una nota.

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: