Onze consells per viatjar amb el gos

by | ag. 2, 2017 | Consells

En cotxe, cal seguir una sèrie de consells de seguretat | Cedida

 

 

Arriben les vacances, i és el moment de planificar els viatges previstos. En el cas de tenir un gos a casa, cal incloure'l dins aquests plans, amb les especificitats que aquest fet comporta. Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona fan un seguit de recomanacions per fer que el viatge funcioni sense problemes.

 

 

1. El més important és tenir clar quin mitjà de transport utilitzarem, conèixer la normativa corresponent si viatgem a l'estranger, i assegurar-nos que el lloc on ens allotjarem permet portar animals de companyia.

 

 

2. És fonamental que la nostra mascota estigui identificada amb el xipcorresponent i que la seva cartilla de vacunació estigui al dia. Portar-ho a sobre.

 

 

3. Si viatgem a la Unió Europea, el nostre animal de companyia necessitarà el seu passaport. Si anem a l'estranger, recomanem consultar amb l'Ambaixada o Consolat del país de destí els tràmits addicionals que cal realitzar.

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Recomanacions de seguretat durant la revetlla de Sant Joan

Recomanacions de seguretat durant la revetlla de Sant Joan

Aquest 23 de juny es torna a celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan amb normalitat. Hi haurà un elevat increment de l’ús de material pirotècnic. Des de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cerdanyola es recomana seguir les indicacions de les autoritats en el moment d’encendre fogueres i fer ús de material pirotècnic.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: