La portada del TOT número 1500 | TOT Cerdanyola

 

 

 

Mira el TOT de forma digital

 

El TOT d'aquesta setmana

 

Després dels 30 anys del TOT continuem de celebració. Amb aquesta edició arribem al TOT número 1500. A les pàgines 4 i 5 no deixem enrere els números rodons i ens apropem als 70 anys del Bar Grau. Llegeix tot el que va passar durant l’audiència ciutadana i el ple municipal del mes de juliol (p. 6-7) i la crònica de la classificació del Cerdanyola del Vallès FC per jugar a la segona ronda de la Copa Catalunya. Tant si et quedes a Cerdanyola com si marxes aquest agost aprofita per conèixer l’activitat de la ciutat a les pàgines 24 i 25 i a la web totcerdanyola.cat

 

 

Dijous al carrer, dimecres a les xarxes

 

  

 

 

El TOT arriba, des de fa 30 anys, els dijous a Cerdanyola. No obstant i des de fa pocs mesos, els dimecres ja se'n pot llegir la versió digital. Si vols ser el primer en saber tot el que passa al teu voltant, no perdis l'oportunitat de seguir-nos a Facebook, Twitter, InstagramWhatsapp o subscriure't al butlletí!

 

 

El TOT Cerdanyola repassa els 70 anys d'història del Bar Grau | TOT Cerdanyola