Els millors equips d’hoquei del món jugaran al pavelló de la Llana l'estiu del 2019 | LOCALPRES

 

 

 

La segona edició dels World Roller Games –la primera tindrà lloc aquest mes de setembre a Nanjing (Xina)– se celebrarà l’estiu del 2019 a Barcelona i rodalies. Rubí serà una de les subseus d’aquest esdeveniment esportiu, que aglutinarà els campionats del món de les diferents disciplines de la Federació Internacional de Roller Sports (FIRS).

 

 

 

Els World Roller Games de Barcelona 2019 inclouran més d’un centenar de proves de 13 modalitats del patinatge sobre rodes: patinatge artístic, patinatge de velocitat en línia, patinatge de velocitat en pista, hoquei línia, hoquei patins, freestyle, freestyle en línia, slalom alpí en línia, descens en línia, marató, roller derby, skateboarding i descens longboarding. Les dates proposades per a la competició, que tindrà una durada de 14 dies, són del 24 de juny al 7 de juliol de 2019.