Elvi Vila, alcaldessa accidental fins el 16 d’agost

by | ag. 4, 2017 | Al Dia

 

 

 

Primer dels dos relleus d’alcaldia per les vacances d’Escolà. Elvi Vila s’ha convertit avui en alcaldessa accidental de Cerdanyola. Ocuparà el càrrec fins el 16 d’agost, quan la substituirà el segon Tinent d’Alcaldia Ivan González.

 

 

Elvi Vila (1978) va néixer a Mollerussa, capital del Pla d’Urgell, i fa 9 anys que viu a Cerdanyola. Llicenciada en Sociologia, és la primera Tinenta d’Alcaldia i s’ocupa de l’àrea de Polítiques Socials. D’allà en pengen les regidories de Drets Civils, Educació, Cultura, Habitatge i Serveis Socials.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: