El Puig de la Balma, Mura | Cedida

 

 

Platja, muntanya, cultura, oci… Qualsevol excusa és benvinguda per agafar el cotxe i sortir a passar el dia fora de casa. El TOT et proposa quatre llocs a tocar de Bellaterra per gaudir d’un dia en companyia de la parella, la família o els amics.

 

 

  

 

 

Mura

 

  

 

 

A la comarca del Bages, a 43 km de Bellaterra

 

Petit poble medieval ubicat al Parc de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, i al vell mig de les valls de Montcau. L’encant d’aquest poble resideix a cadascuna de les seves places, carrers i esglésies de pedra. A més, es pot completar el dia fent un passeig per l’entorn natural de la vila i visitar el Puig de la Balma (fotografia).

 

 

 

  

 

 

Delta del Llobregat

Aus al Delta del Llobregat | Cedida

 

 

A la comarca del Baix Llobregat, a 30 km de Bellaterra

 

Aiguamolls, llacunes, pinedes i platges verges són alguns dels atractius de l’espai natural protegit del Delta del Llobregat, ubicat al costat de l’aeroport. Un espai fràgil però de singular bellesa, en el qual es poden fer diferents itineraris per conèixer tota la seva riquesa.