Les obres que afecten els carrers aquest agost

by | ag. 4, 2017 | Cerdanyola

 

 

 

Diverses companyies subministradores estan fent treballs als carrers de la ciutat que poden afectar a la mobilitat. L’Ajuntament recomana que es tinguin en compte per minimitzar, si és possible, els inconvenients derivats.

 

 

La companyia Endesa està treballant entre el carrer Sant Ramon i el del Castell i a l’encreuament del carrer Sebastià Garriga amb Om per fer el soterrament de la línia BT i l’ampliació de la xarxa per a nous edificis.

 

 

D’altra banda, Aigües de Barcelona està fent una canalització per instal·lar un nou ramal al carrer del Camp amb Sant Ramon i al carrer de Canàries. També hi ha obres al carrer 1 del Turó de Sant Pau per fer la canalització per renovar la xarxa.

 

 

Per últim, Gas Natural està treballant al carrer de Jaume Mimó i Llobet per fer l’ampliació i la instal·lació d’una nova escomesa.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: