Lleuger descens de l’atur a Cerdanyola durant el mes de juliol

by | ag. 4, 2017 | Cerdanyola

L'atur segueix baixant a Cerdanyola | Artur Ribera

 

 

 

Segueix la tendència a la baixa de l’atur a Cerdanyola del Vallès. Segons dades de l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el mes de juliol ha acabat amb 22 aturats menys que al juny. Això representa un lleu retrocés del 0,81%.

 

 

En total, juliol va acabar amb 2.685 veïns de Cerdanyola aturats. Són 500 persones menys de les que hi havia ara fa un any, el que significa un 15,7% menys. En el conjunt del Vallès Occidental s’han registrat 53.718 aturats, 1.400 persones menys que al juny.

 

 

El secretari general de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Josep Ginesta ha celebrat les dades del conjunt de Catalunya, però s’ha mostrat reticent a unes xifres que ha atribuït a l’alta contractació temporal de l’estiu. A Catalunya l’atur s’ha reduït un 4,4%, un total de 387.313 persones desocupades.

 

 

Si es compara amb les dades de Catalunya d’ara fa un any veiem que el descens ha estat del 12,2%, fet que suposa 53.703 persones aturades menys. Tot i l’important retrocés respecte el 2016, Josep Ginesta ha destacat que caldrà esperar a setembre “per saber quanta d’aquesta contractació es consolida”.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: