Obertes les inscripcions de la Sansi de Bellaterra, la cursa popular de la Diada

by | ag. 5, 2017 | Esports

Sortida de la Sansi de l'any 2016 | ALBERT TREPAT PÉREZ

 

Torna la Sansi de Bellaterra. Per sisè any consecutiu, l’11 de setembre se celebrarà la Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’han de fer al web oficial.

 

 

La sisena Sansi de Bellaterra serà de nou una cursa popular, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut per la Via Verda del Vallès. En aquesta edició i com ha gran novetat, la cursa serà de 5 i 10 km. La Sansi està cronometrada i puntua per la lliga Championchip.

 

 

En motiu de la Diada, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa de productes dels patrocinadors i una samarreta tècnica esportiva amb la senyera catalana. En acabar la cursa hi haurà un pica-pica on es farà un gran sorteig entre els participants i es lliuraran diplomes personalitzats amb la marca del corredor.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: