Sortida de la Sansi de l'any 2016 | ALBERT TREPAT PÉREZ

 

Torna la Sansi de Bellaterra. Per sisè any consecutiu, l’11 de setembre se celebrarà la Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’han de fer al web oficial.

 

 

La sisena Sansi de Bellaterra serà de nou una cursa popular, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut per la Via Verda del Vallès. En aquesta edició i com ha gran novetat, la cursa serà de 5 i 10 km. La Sansi està cronometrada i puntua per la lliga Championchip.

 

 

En motiu de la Diada, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa de productes dels patrocinadors i una samarreta tècnica esportiva amb la senyera catalana. En acabar la cursa hi haurà un pica-pica on es farà un gran sorteig entre els participants i es lliuraran diplomes personalitzats amb la marca del corredor.