1. Fruit Belt, Martin Llavaneres

(Espai 13, Fundació Joan Miró, Barcelona)

 

Fruit Belt proposa una aproximació al concepte de superdomesticació de la natura a partir del procés natural de respiració de les pomes i d’una sèrie de tècniques “postcollita” desenvolupades per endarrerir el temps d’oxidació de la fruita. Per mitjà d’una sèrie de paràmetres de control biològic i de diversos processos metabòlics relacionats amb la producció de fructosa, l’exposició es desplega a manera d’assaig conceptual i escultòric a l’entorn dels cicles vitals de les matèries primeres i el seu flux permanent.

 

 

 

 

 

 

2. Una exposició de mirar, Enric Farrés Duran

(Centre d’Art la Panera, Lleida) 

 

La mostra proposa un repte sobre el significat d’allò que veiem. El títol ret homenatge als títols amb que Hans-Peter Feldmann anomena les seves propostes per confirmar el que podria semblar evident, que els espais expositius són espais d’autoritat que es regeixen per una sèrie de convencions que assenyalen què allò que s’hi exposa és art, i que la presentació de les obres per a què el públic les observi implica la seva legitimació com a tals.

 

 

 

 

 

 

3. A Drift, Ayelen Peressini

(La Scala, Sant Martí Vell, Empordà)

 

Durant els mesos de juliol i agost la galeria de Barcelona Bombon Projects presenta una intervenció d’Ayelen Peressini a l’Empordà. Peressini proposa una pràctica artística que navega entre l’escultura, el disseny i l’arquitectura per l’espai que habitem i la manera com el construïm, el percebem i ens relacionem amb ell.

  

Les seves escultures generen expressions espacials que permeten redefinir espais i reinterpretar-los. En aquest cas, l’espai d’experimentació serà entre els murs d’una masia del s.XVIII.