Cinc estudiants de la UAB guanyen la plata al mundial de waterpolo

by | ag. 6, 2017 | Al Dia

La selecció espanyola va guanyar la plata. | RFEN

 

 

Segell vallesà a la final del mundial de waterpolo femení celebrat a Budapest. La selecció espanyola, que no va poder amb els Estats Units, va comptar a les seves files amb cinc estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. Totes compaginen els estudis amb el waterpolo i són part del programa Tutoresport, que promou la formació acadèmica entre els esportistes professionals.

 

 

Les subcampiones són les germanes Anna i Clara Espar, que estudien Administració i Direcció d’Empreses i Turisme, la Beatriz Ortiz (Comunicació Audiovisual), la Matilde Ortiz (Periodisme) i la Laura Ester (Bioquímica), portera de l’equip i considerada una de les millors jugadores del mundial.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: