Per fer hipopressius cal esperar que l'úter hagi tornat a la seva posició | Arxiu
 

 

 

 

En el moment de donar a llum la panxa és diferent, la pell s’ha estirat i la musculatura ha patit bastant degut a l’esforç que s’ha hagut de realitzar, així com als 9 mesos anteriors en els quals s’ha portat a dintre el nadó.

 

 

  

A més l’embaràs i el part afecten igualment al sòl pelvià, que es veu desviat per les contraccions i la dilatació dels ossos, i això pot provocar que es pateixi d’incontinència urinària.

 

 

 

  

El cos de la dona pateix amb el part, però la ment també i no són poques les dones que presenten una lleu depressió després d’haver tingut al seu nadó.

 

 

 

  

Totes aquestes coses podeu evitar-les si porteu a terme una planificació esportiva en la qual incloeu els exercicis hipopressius. Però no deveu abusar d’ells.

 

 

 

I no s’han de fer just després del part, cal esperar uns mesos per deixar que l’úter torni a la seva posició inicial. L’ideal és que comenceu a realitzar aquestes activitats una vegada que hagin passat tres mesos després d’haver donat a llum, i arribat aquest moment, no doneu més de dues classes diàries. Si seguiu aquests consells en 6 o 7 mesos tornareu a lluir aquell abdomen que teníeu anteriorment.

 

 

  

A més de totes aquestes coses els hipopressius aporten molts més beneficis, per exemple, si realitzeu aquests exercicis pausadament millorareu bastant la salut de la vostra esquena, donat que aquesta zona també pateix molt durant l’embaràs i el part.