AXIS ofereix una casa de 220 m2 en planta, més semisoterrani de 200 m2. Tot l´habitatge principal en planta baixa, a nivel de carrer i jardí

by | ag. 9, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

Casa en venda a Bellaterra zona Tiró de Sant Pau. Al costat de Barcelona, entre Sant Cugat i Sabadell. Casa de 220 m2 en planta, més semisoterrani de 200 m2. Tot l´habitatge principal en planta baixa, a nivel de carrer i jardí. Espectaculars panoràmiques amb sol tot el dia.  

 

  

  

 

 

 

Distribució

 

 

  

Planta baixa: Rebedor, saló menjador amb sortida al jardí i pati interior, cuina amb office i safareig, habitació de matrimoni amb despatx i bany complet, tres habitacions, un bany complet i garatge per a dos cotxes. Semisoterrani: 200 m² compostos de sala de jocs, despatx, trasters, celler, sala d´estar i una habitació.

 

 

 

 

Observacions

 

  

Aire condicionat al saló menjador. Llar de foc al saló i al office de la cuina. Calefacció també al semisoterrani. 

 

 

 

 

 

Preu: 640.000

  

 

 

 

 

Coneix tots els detalls

 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: