Casa en venda a Bellaterra zona Tiró de Sant Pau. Al costat de Barcelona, entre Sant Cugat i Sabadell. Casa de 220 m2 en planta, més semisoterrani de 200 m2. Tot l´habitatge principal en planta baixa, a nivel de carrer i jardí. Espectaculars panoràmiques amb sol tot el dia.  

 

  

  

 

 

 

Distribució

 

 

  

Planta baixa: Rebedor, saló menjador amb sortida al jardí i pati interior, cuina amb office i safareig, habitació de matrimoni amb despatx i bany complet, tres habitacions, un bany complet i garatge per a dos cotxes. Semisoterrani: 200 m² compostos de sala de jocs, despatx, trasters, celler, sala d´estar i una habitació.

 

 

 

 

Observacions

 

  

Aire condicionat al saló menjador. Llar de foc al saló i al office de la cuina. Calefacció també al semisoterrani. 

 

 

 

 

 

Preu: 640.000

  

 

 

 

 

Coneix tots els detalls