Sabeu on va ser el primer camp de futbol de Bellaterra?

by | ag. 10, 2017 | Història de Bellaterra

 

La plaça del Pi  de Bellaterra ha tingut diferents usos al llarg del temps. També la de camp de futbol. Com es pot fàcilment identificar, les porteries del cap de futbol estaven davant mateix de l'estació (una davant l'actual Sant Pancraç i l'altra davant l'actual farmàcia). La foto és dels anys 50's i cal recordar que, aleshores, el trànsit era mínim i potser algun vehicle havia hagut d'aturar-se per tal de xutar un important penal. A la imatge s'hi veu a Fabrizio Caivano, Joan Costa i Alfredo Estiles.

 

 

 

 

Panoràmica de la plaça del Pi. Observeu uns arbres ben prims tot just davant del Sant Pancraç. Tot i que la plaça va estar asfaltada, va mantenir aquesta imatge fins ben entrats els noranta.

 

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: