5 exercicis originals per als braços

by | ag. 15, 2017 | Al Dia

Utilitzeu una pilota suïssa per fer dos tipus d’extensions de tríceps | Arxiu 

 

 

 

 

• Exercici 1: press francès amb el pes corporal

 

Per realitzar el press francès necessiteu una barra situada a una alçada una mica per sota de les cuixes, on posicionareu els palmells de les mans i estendreu el cos en posició de flexions de braços, alineat de peus a cap. Des d’aquí comenceu el moviment flexionant els colzes i deixant que tot el cos baixi i torni a pujar mitjançant l’extensió dels braços, possible gràcies a la força dels tríceps.

  

 

 

 

• Exercicis 2 i 3: extensions de tríceps en fitball

 

Utilitzeu una pilota suïssa per fer dos tipus d’extensions de tríceps.

  

Per fer el primer moviment, col·loqueu-vos en posició de flexions de braços, però amb les mans juntes sobre la pilota suïssa o fitball. Des d’aquí, flexioneu colzes per baixar el cos i esteneu per elevar-lo mitjançant la força dels músculs dels braços.

 

 

El segon moviment realitzeu-lo dempeus, d’un costat cada vegada. Recolzeu la pilota en la paret i sobre la mateixa poseu la mà del braç que estarà estès. Flexioneu el colze per deixar caure sobre el mateix tot el pes del cos i esteneu per tornar a la posició inicial.

  

 

 

 

• Exercici 4: pas del cranc

 

Estirats boca amunt, amb les cames flexionades i els peus en el terra, col·loqueu les mans en el terra, recolzades enrere i pels costats del vostre cos. Desenganxeu els glutis del terra, eleveu la pelvis i comenceu a caminar com un cranc mobilitzant mans i peus simultàniament.

  

 

 

 

• Exercici 5: flexions dofí

 

En posició de flexions, agafeu-vos de les mans i recolzeu completament els avantbraços en el terra. Tanmateix apropeu els peus per formar amb el cos una “V” invertida i des d’allà, realitzeu la flexió, baixant tot el pes del cos fins gairebé fregar el terra amb la barbeta i les mans amb les espatlles.

 

FONT: trendenciashombre.com

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: