Traiem la pols a les fotos de la Festa Major de Bellaterra’09: Nit Jove 1

by | ag. 16, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

 

  

  

De la Nit Jove de la Festa Major 2009 de Bellaterra hi ha moltes fotos. Per aquest motiu, s’aniran publicant en diferents edicions. Potser les imatges són repetitives ja que la nit comporta el xerrar tot prenent alguna copa. Això si, era el moment de trobar a vells amics bellaterrencs que només venien a la celebrar la Festa Major. La nit s’allargava. Era quan la plaça Maragall quedava ben plena de salutacions i abraçades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: