Casa en venda a Bellaterra – Centre. Entre Sant Cugat i Sabadell, a un pas de Barcelona. Situació enlairada amb magnífiques panoràmiques, orientada al sud amb sol tot el dia i en zona molt cèntrica, al costat de tots els serveis i de l'estació dels FGC. 6 habitacions, 4 banys, 2 serveis, garatge per a tres cotxes, piscina i barbacoa.

  

 

Distribució

  

Planta baixa: Rebedor, saló menjador amb sortida a terrassa, cuina office, safareig, dues habitacions i un bany complet. Primera planta: Habitació principal amb bany, vestidor i terrassa, tres habitacions més, un bany complet més i un traster. Golfes de 40 m² amb servei. Semisoterrani: Garatge per a tres cotxes, sala de relaxació amb jacuzzi, sauna i servei amb dutxa. Sala de cinema de 32 m² totalment equipada i dos trasters. A l'exterior, vestuaris i serveis amb dutxa per a la piscina.

 

 

Observacions

 

  

Munta-càrregues des del garatge fins a la cuina. Aspiració centralitzada. Calefacció elèctrica amb acumulació de calor a la nit (Tarifa nocturna). Aire condicionat al saló, cuina i habitació principal.  

 

 

 

 

  

 
 
Preu: 985.000