Espectacular casa en venda a Bellaterra, al costat de tots els serveis i de la estació dels FGC.

by | ag. 17, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

 
 
Casa en venda a Bellaterra – Centre. Entre Sant Cugat i Sabadell, a un pas de Barcelona. Situació enlairada amb magnífiques panoràmiques, orientada al sud amb sol tot el dia i en zona molt cèntrica, al costat de tots els serveis i de l'estació dels FGC. 6 habitacions, 4 banys, 2 serveis, garatge per a tres cotxes, piscina i barbacoa.

  

 

Distribució

  

Planta baixa: Rebedor, saló menjador amb sortida a terrassa, cuina office, safareig, dues habitacions i un bany complet. Primera planta: Habitació principal amb bany, vestidor i terrassa, tres habitacions més, un bany complet més i un traster. Golfes de 40 m² amb servei. Semisoterrani: Garatge per a tres cotxes, sala de relaxació amb jacuzzi, sauna i servei amb dutxa. Sala de cinema de 32 m² totalment equipada i dos trasters. A l'exterior, vestuaris i serveis amb dutxa per a la piscina.

 

 

Observacions

 

  

Munta-càrregues des del garatge fins a la cuina. Aspiració centralitzada. Calefacció elèctrica amb acumulació de calor a la nit (Tarifa nocturna). Aire condicionat al saló, cuina i habitació principal.  

 

 

 

 

  

 
 
Preu: 985.000

  

 

 
 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: