Ivan González, alcalde accidental fins el 27 d’agost

by | ag. 17, 2017 | Al Dia

 

Ivan González | cerdanyola.info

 

 

Segon relleu d’alcaldia per les vacances d’Escolà. Ivan González s’ha convertit avui en alcalde accidental de Cerdanyola substituint a Elvi Vila. Ocuparà el càrrec fins el 27 d’agost, quan Carles Escolà tornarà a ocupar les seves funcions.

 

 

Amb 27 anys, Ivan González és el membre del govern més jove. Llicenciat en Dret, és la segon Tinent d’Alcalde i s’ocupa de l’àrea de Polítiques Territorials. D’allà en pengen les regidories de Activitat Urbanística, Espai Públic, Medi Ambient.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: