Minut de silenci en suport a les víctimes de l’atemptat d’Orlando i la dona assassinada a Badalona, el juny de 2016 | Cerdanyola.info

 

L’atemptat terrorista d’aquest dijous 17 d’agost a les Rambles de Barcelona ha commocionat tot el país. 13 morts i un centenar de ferits com a conseqüència de l’atropellament massiu que va deixar imatges tràgiques als carrers de la capital catalana.

L’Ajuntament de Cerdanyola mostrarà el seu rebuig a l’atemptat i solidaritat amb les víctimes de l’atac terrorista amb una concentració silenciosa aquest migdia a les dotze a la plaça de Francesc Layret i s’han decretat tres dies de dol.

“Tot el suport a les víctimes i famílies. Puny tancat contra l’odi a Barcelona, Damasc, Bagdad, Caracas, Charlottesville i arreu”, va escriure a través de les xarxes socials l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà. “Consternació des de Cerdanyola per l’atemptat a Rambles Solidaritat amb les víctimes i amb Barcelona”, va comunicar l’Ajuntament de Cerdanyola.

A més, des de l’Ajuntament s’ha informat que s’ha habilitat un punt de donació de sang al municipi per assegurar les reserves dels hospitals. Una unitat Mòbil del Banc de Sang és aquest divendres a l’Avinguda de la Primavera, de les 9.30 a 13.30 h i 17.00 a 21.00 h.