Un nen de tres anys de Rubí, entre les víctimes mortals de l’atemptat a Barcelona

by | ag. 18, 2017 | Al Dia

Un nen de tres anys veí de Rubí és una de les tretze víctimes mortals provocades per l'atemptat d'aquest dijous a la Rambla de Barcelona i que ha deixat més d'un centenar de ferits. Familiars del nen es trobaven també per la zona i han resultat ferits com a conseqüència de l'atac terrorista reivindicat per Estat Islàmic.

 

 

L'Ajuntament de Rubí va mostrar la seva condemna a l'atemptat i ha convocat cinc minuts de silenci davant de l'ajuntament aquest divendres, 18 d'agost, a les dotze del migdia. S'han decretat tres dies de dol i les banderes onejaran a mig pal.

 

 

Els cossos d'emergència han activitat el telèfon 900400012 per tal d'atendre familiars de les víctimes de l'atropellament massiu a Barcelona.

 

 

L'atac es va produir poc abans de les cinc de la tarda, quan una furgoneta blanca va entrar per la zona alta a les Rambles de Barcelona i va atropellar desenes de persones durant centenars de metres. 13 morts i més d'un centenar de ferits. Els Mossos van establir un protocol per capturar el pressumpte autor de l'atemptat i altres col·laboradors. Durant la nit, els Mossos d'Esquadra van abatre cinc pressumptes terroristes, vinculats amb l'atac a la Rambla, quan volien provocar un atemptat a Cambrils.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: