Un nen de tres anys veí de Rubí és una de les tretze víctimes mortals provocades per l'atemptat d'aquest dijous a la Rambla de Barcelona i que ha deixat més d'un centenar de ferits. Familiars del nen es trobaven també per la zona i han resultat ferits com a conseqüència de l'atac terrorista reivindicat per Estat Islàmic.

 

 

L'Ajuntament de Rubí va mostrar la seva condemna a l'atemptat i ha convocat cinc minuts de silenci davant de l'ajuntament aquest divendres, 18 d'agost, a les dotze del migdia. S'han decretat tres dies de dol i les banderes onejaran a mig pal.

 

 

Els cossos d'emergència han activitat el telèfon 900400012 per tal d'atendre familiars de les víctimes de l'atropellament massiu a Barcelona.

 

 

L'atac es va produir poc abans de les cinc de la tarda, quan una furgoneta blanca va entrar per la zona alta a les Rambles de Barcelona i va atropellar desenes de persones durant centenars de metres. 13 morts i més d'un centenar de ferits. Els Mossos van establir un protocol per capturar el pressumpte autor de l'atemptat i altres col·laboradors. Durant la nit, els Mossos d'Esquadra van abatre cinc pressumptes terroristes, vinculats amb l'atac a la Rambla, quan volien provocar un atemptat a Cambrils.