Bellaterra mai ha tingut golf

by | ag. 20, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

Detall del desplegable de propaganda que l'hostal Sant Pancraç va editar l'any 1934 per a promocionar les seves inatal·lacions. Tot i que ho pugui semblar, Bellaterra mai no ha tingut un camp de golf, però la proximitat del golf de Sant Cugat va ser aprofitada per en Bartomeu per fer propaganda. 

 

 

En Bartomeu i Bartomeu va ser un dels fundadors de Bellaterra. Cerdanyolenc i farmacèutic de professió, va fer construir l'hostal Sant Pancraç a mig camí entre l'estació i la font de la Bonaigua. El seu sogre era propietari de gran part de Bellaterra i vendre terrenys proporcionava uns bons ingressos. Avui en dia, l'avinguda a on hi ha l'hostal porta el seu nom.

 

 

 

 

 

Una de les poques fotografies que es conserven d'en Bartomeu i Bartomeu

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: