Acte oficial de constitució el Juliol de 2010 | Cedida

 

 

 

 

 

 

 

Francesc Pérez i Torres 

Ex-vocal Convergència

 

 

 

Aquest dia 3 de novembre de 2016 és molt especial per a tots nosaltres i per a mi en particular, perquè just avui fa 7 anys de la conquesta de la nostra EMD de Bellaterra, tan desitjada per la nostra pròpia governabilitat com a poble. 

 

 

Finalment va ser el dia 6 de juny de 2010 quan es va constituir el govern de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra (Vallès Occidental) a la seu del Centre Cívic, amb la presència del conseller de governació i l'alcaldessa de Cerdanyola. El president escollit, en Ramon Andreu i Atik, ha guanyat sempre per majoria del nostre poble. Amb aquesta aprovació es va tancar l'expedient de constitució que va sol·licitar el ple de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès el 21 de juliol de 2005. La nova EMD de Bellaterra inclou els sectors coneguts com Bellaterra, Can Domènec i Turó de Sant Pau. 

 

 

Personalment, vaig acceptar el nomenament de Vocal de l'EMD de Bellaterra, per la meva il·lusió dins el món del servei

 

 

Personalment, vaig acceptar el nomenament de Vocal de l'EMD de Bellaterra, per la meva il·lusió dins el món del servei i així poder practicar els “Fets i no paraules” en el dia a dia del nostre poble, perquè sempre he pensat que s'han de veure resultats sense allargar els problemes. 

 

 

Ara mateix seguim amb un munt de problemes i manca de respecte per part de Cerdanyola, al no respectar la consulta guanyada majoritàriament, per crear el nostre propi municipi. Democràcia? 

 

 

Ara mateix seguim amb un munt de problemes i manca de respecte per part de Cerdanyola

 

 

Amb l'esperança de poder aconseguir un dia la nostra pròpia independència, rebeu la meva cordial salutació. 

 

 

Visca Bellaterra